Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Man. United védőjével erősítene az AS Roma! – sajtóhír

Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio beszámolója alapján az AS Roma a Manchester United védőjével pótolná az Európa-bajnokságon súlyos sérülést szenvedő Leonardo Spinazzolát…

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Gianluca Di Marzio úgy tudja, hogy az AS Roma a Manchester United kötelékébe tartozó Alex Tellest venné kölcsön a 2021/2022-es szezonra a hosszú kihagyásra váró Spinazzola helyére. A brazil hátvéd nem kapott túlságosan sok játéklehetőséget az angol sztárcsapatban az előző idényben. A fővárosi klub mindenképp csak ideiglenesen akarja megszerezni, amíg az olasz játékos 100%-os állapotban nem lesz. Telles számára nem lenne ismeretlen a Serie A közege, mivel a 2015/2016-os kiírásban az Intert erősítette. 

Alex Telles 2014 januárja óta folyamatosan Európában játszik. Az Inter és a United mellett megjárta a Galatasarayt és a Portót is. Eddigi csapatai közül egyértelműen a legutóbbiban tudott kiteljesedni, a négy év alatt nem kevesebb mint 195 tétmérkőzésen lépett pályára. Telles már bemutatkozott a brazil válogatottban, ez idáig 4 találkozón kapott lehetőséget, legutóbb pedig 2020 végén került be a keretbe. A transfermarkt 20 millió euróra becsüli piaci értékét, a szerződése 2024-ig köti Manchesterbe.