Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ba igazolhat a Liverpool középpályása! – sajtóhír

Az általában rendkívül jól értesült Gianluca Di Marzio beszámolója alapján a Premier League-ben szereplő Liverpool középpályásával erősítené meg keretét a Sassuolo…

(Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Az edzőváltáson áteső Sassuolo a Liverpool kötelékébe tartozó Marko Grujic játékjogát szeretné megszerezni. A fiatal szerb középpályás az előző szezont a Portóban töltötte kölcsönben. A tárgyalások állítólag már folynak a két klub között, minden bizonnyal az angol sztárcsapat megfelelő ajánlat esetén el is fogja engedni az említett játékost. Grujic valószínűleg Manuel Locatelli pótlására érkezhet, aki iránt több élcsapat érdeklődik.

Marko Grujic már 2016 januárja óta a Liverpool futballistája, ám igazán nagy esélyt sosem kapott a bizonyításra. Megvásárlása után a Pool rögtön visszaadta kölcsönbe a Crvena zvezdának, majd megjárt még a Cardiff Cityt, a Herthát és legutóbb a Portót is. A Liverpool mindössze 16 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, többnyire csereként. Szerződése 2023-ig köti a klubhoz, a transfermarkt pedig 15 millió euróra becsüli piaci értékét.