Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7 meghozta a várva várt döntést – sajtóhír

A legfrissebb megbízható olasz sajtóbeszámolók szerint a Juventus ötszörös aranylabdás csillaga jövőjét illetően nincsenek további kérdések…

(Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport legfrissebb értesülései szerint Cristiano Ronaldo tájékoztatta az olasz rekordbajnok Juventus vezetőségét, hogy továbbra is a csapat alkalmazásában képzeli el a jövőjét, és mindenképpen ki fogja tölteni a torinói klubnál a következő szezon végéig érvényes szerződését.

Ronaldo 2018 nyarán mintegy 100 millió euró ellenében igazolt a Juventushoz, amely színeiben bár eddig 133 mérkőzésen 101 gólt szerzett és bár az első két évben megnyerték a bajnokságot, idén arról is lemaradtak, a BL-ben várt áttöréshez képtelen volt hozzásegíteni csapatát.

Korábban szóba került, hogy Ronaldo visszatérhet a Sporting CP csapatához, azonban ügynöke tagadta ezeknek realitását. A nemzetközi sajtóinformációk szerint első sorban a Manchester United és a Paris Saint-Germain csapatának lehet esélye rá, hogy leigazolja az ötszörös aranylabdást.

A portugál klasszist még egy évig köti szerződés a torinóiakhoz, és bár az utóbbi időben sokat pletykáltak az egy évvel korábbi távozásáról, most úgy tűnik, hogy továbbra is maradhat az “Öreg Hölgy” alkalmazásában.