Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Chelsea játékost igazolna le az Arsenal – sajtóhír

Az Ágyúsok újabb labdarúgót csábítanának át az ősi rivális Kékektől, ami az elmúlt időszakban megszokott transzfernek mondható a két londoni alakulat között.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Az Arsenal a Chelsea játékosát, Tammy Abrahamet szemelte ki támadósorának megerősítésére, angol sajtóinformációk szerint.

A Mikel Arteta vezette együttes azért szeretne csatárt szerződtetni, mert Lacazette 30 éves, míg Aubameyang már 32, így gondolni kell a jövőre is. Abraham nem ellenzi a csapatváltást, ugyanis Thomas Tuchel irányítása alatt túl sok lehetőséghez nem jutott. Ha pedig az Ágyúsokhoz szerződik nem is kellene új lakás után néznie, ugyanis körülbelül 10 km-re van a két stadion egymástól.

A 23 éves angol támadó Frank Lampardtól kapta meg a komolyabb bizonyítási lehetőséget a Chelsea első számú csapatában, amellyel élni is tudott, viszont Timo Werner és Havertz érkezésével a háttérbe szorult. A Kékek színeiben összesen 82 tétmérkőzésen szerepelhetett, amelyeken 30 gólt és 12 gólpasszt jegyzett.

Az elmúlt években nem szokatlan, hogy a Chelsea-től egy játékos az Arsenalhoz teszi át székhelyét, ugyanis az elmúlt nyáron Willian, két éve David Luiz, míg a 2015/16-os szezonban Petr Cech is ugyanezt az utat járta be.