Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wolfsburgba igazolt a Man. City csatára! – hivatalos

A német élvonalban (Bundesliga) szereplő VfL Wolfsburg színeiben folytatja pályafutását a Manchester City fiatal csatára, Lukas Nmecha…

A VfL Wolfsburg szerződtette a Manchester City U21-es Európa-bajnok csatárát, Lukas Nmechát. A német csapat négyéves kontraktust kötött vele, s 8 millió euró ellenében igazolta le az angol együttestől. Nmecha korábban már megjárta a Wolfsburgot, a 2019/2020-as szezon első felében kölcsönben szerepelt ott. A fiatal támadó egyébként 2007 óta tartozott a Manchester City kötelékébe, az U21-es korosztályt megelőzvén angol U válogatott volt, pedig Németországban, azon belül is Hamburgban látta meg a napvilágot. 

Lukas Nmecha 2017 decemberében, egy Leicester elleni Ligakupa találkozón debütált a Manchester City felnőtt csapatában, majd ezen kívül további két PL-mérkőzésen kapott lehetőséget. A Man. City többször is kölcsönadta, a Wolfsburg mellett megfordult a Prestonban, a Middlesbroughban és legutóbb az Anderlechtben. A belga gárdában jó teljesítményt nyújtott, hiszen 41 találkozón 21 gólt szerzett az elmúlt években koránt sem önmagát idéző klubnál.