Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazták az Inter kiszemeltjét – sajtóhír

Az olasz sajtó beszámolói szerint az Inter komolyan gondolja a Cagliari középpályásának leigazolását, a szárdok azonban alaposan megkérik az árát…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport beszámolói szerint a Cagliari csapata az uruguayi válogatott középpályás, Nahitan Nández játékjogáért 36 millió eurót kér az Inter csapatától. Mint ismeretes, a szárdok két éve úgy vették meg 20 millió euróért őt a Boca Juniorstól, hogy következő eladási árának tíz százaléka az argentin klubot illeti meg.

A 25 éves uruguayi válogatott középpályás 2019 nyarán ötéves megállapodást kötött a szardíniai egyesülettel, melyben két év alatt 72 tétmérkőzésen játszott és négyszer volt eredményes. Két évvel ezelőtt a szárdok úgy vették meg 20 millió euróért őt a Boca Juniorstól, hogy következő eladási árának tíz százaléka az argentin klubot illeti meg. Nández annak idején mindössze 2.75 millió euróért cserébe hagyta el a Penarolt, és igazolt az argentin Boca Juniors csapatához, amely színeiben két szezon alatt 57 tétmérkőzésen szerepelt és csupa szív, hajtós játéka miatt hamar a közönség kedvenccé vált a Buenos airesi óriásklub színeiben, rátermettségét az utóbbi két évben a Serie A-ban is bizonyítani tudta.

A 2015-ös válogatottbeli debütálása óta 41 alkalommal húzhatta magára a címeres mezt, és például a legutóbbi világbajnokságon is a nemzeti csapat húzóembere volt.