Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea árulja a tavalyi sztárigazolást – sajtóhír

Német médiaértesülések szerint egyre valószínűbb, hogy a Chelsea múlt nyári méregdrága igazolása egy év után máris veheti a sátorfáját, miután meg sem tudta közelíteni korábbi formáját a Stamford Bridge-en…

(Photo by Chris Lee – Chelsea FC/Chelsea FC via Getty Images)

A Sky Germany információi szerint a BL-győztes Chelsea csapata megfelelő ajánlat esetén hajlandó eladni Timo Werner játékjogát, miután a londoniak némi bevételhez szeretnének jutni Erling Haaland leigazolása előtt.

A 25 esztendős csatár egy éve 47.5 millió font ellenében igazolt a “kékekhez” a német RB Leipzig gárdájától, melyben a 2019-2020-as évad során 47 mérkőzésen 35-ször tudott eredményes lenni. Werner összességében négy esztendőt töltött a lipcseieknél, és 19 gólnál kevesebbet egyszer sem szerzett, az elmúlt Bundesliga-szezont 28 találattal zárta. Hatalmas reményekkel szerződött a londoni gárdához, amely elképesztő erősítéseket hajtott végre múlt nyáron, ennek ellenére Frank Lampardnak már idő előtt távoznia kellett a menedzser pozíciójából.

Januárban Werner honfitársa, Thomas Tuchel vette át a csapat irányítását, ami érezhetően jól jött számára, de továbbra sem találja a helyét a londoni közegben. A német válogatott csatár 35 mérkőzés alatt mindössze hatszor talált be az angol bajnokság (Premier League) legutóbbi kiírásában. Emellett Werner a 2020-2021-es szezont 52 találkozón szerzett 12 góllal zárta le.