Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris utálják csapatuk új játékosát a Lazio ultrái

Nagy tervekkel igazolhatta le a Lazio az albán válogatott védőt, Elseid Hysajt, hiszen a játékos korábban az Empoliban és a Napoliban is dolgozott együtt Sarrival. Most viszont a játékos kihúzta a gyufát a Lazio ultráinál.

(Photo by Marco Rosi – SS Lazio/Getty Images)

A bűn az, hogy rossz dalt választott a beavatásán. A csapatvacsora után estek át ezen az amúgy is kínos eseményen az újoncok, ahol az albán védő a Bella Ciao című dalt énekelte el, ez pedig betette a kaput az ultráknál. A dalt eredetileg az olasz partizánok énekelték, akik Mussolini fasiszta rezsimje ellen harcoltak. A Lazio szurkolói viszont nyíltan fasiszták.

“Hysaj, te féreg! A Lazio fasiszta” ezzel a nem túlkedves felirattal üzentek, egy molinón az ultrák.

“Történelmileg az ultráink mindig is a szélsőjobbhoz kötődtek, és ezt büszkeséggel mondom. Az, hogy valaki Lazio-mezben a Bella Ciaót énekli, egészen döbbenetes. Hysaj hibázott, és erre nincs mentség” – nyilatkozta az ultrák vezetője, Franco Costantino.

Hysaj természetesen nem a szurkolókat szerette volna megbánta, csupán egy manapság nagyon népszerű dalt énekelt el. A dalt a Netflix-en futó nagy sikerű sorozat, A nagy pénzrablás tette népszerűvé. A jelek szerint a Lazio ultráinak vagy netflix-es előfizetése nincs vagy csak egyszerűen ez a sorozat nem ütötte meg az ingerküszöbüket.