Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét ingyen igazolna a Bayernből a Real Madrid – sajtóhír

Német sajtóinformációk szerint a Real Madrid már ki is nézte a következő igazolását a Bayern Münchenből, akit szintén ingyen szerződtetne, mint a most bemutatott David Alabát. 

(Photo by Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images)

A Real Madridnál már szinte hagyománnyá vált, hogy a nagy történelmi rivális, Bayern München játékosait igazolja le. Ez történt Toni Kroos esetében is, akit mindössze 25 millió euróért vettek meg, míg most nyáron David Alaba érkezett ingyen a bajoroktól. A Real Madrid ráadásul már ki is nézte, hogy jövőre kit fog szerződtetni a Bayernből.

A német Bild információi szerint a királyi gárda Leon Goretzkát szeretné leigazolni jövő nyáron, ráadásul ingyen, mivel akkor jár le a német középpályás szerződése. A német lap úgy tudja, hogy a Real Madrid jövőre szeretné felfrissíteni a középpályáját, mivel idén ez már nem férne bele a nehéz pénzügyi helyzetük miatt.

Luka Modric bár még egy évvel meghosszabbította a szerződését, már 35 éves, és egyre kevesebb ideje van hátra profi szinten. Toni Kroos, aki bár még csak 31 esztendős, a válogatott futballtól már visszavonult, hogy teljesen a klubjára tudjon koncentrálni a karrierje hátralévő éveiben.

Goretzka tökéletesen illene a Real Madrid középpályára, hiszen már bizonyította, hogy képes kezelni a nyomást, emellett már a Bayernben is remek teljesítményt nyújt, ráadásul még csak 26 éves. A Bild szerint a bajor klub már próbált új szerződést kínálni a játékosnak, eddig sikertelenül, mivel a hírek szerint azt kérte az ügynökétől, hogy hallgasson meg ajánlatokat más kluboktól is.

A Bild azonban figyelmezteti is a Real Madridot, hogy nem ők az egyetlenek, akik érdeklődnek Goretzka iránt: a Manchester United is biztosan harcba fog szállni érte, különösen, ha elveszítik Paul Pogbát a jövő nyáron.