Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Francia középpályással erősített a Benfica! – hivatalos

A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő SL Benfica hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a Torino francia középpályását, Soualiho Meitét…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Korábbi híreknek megfelelően a Benfica színeiben folytatja pályafutását Soualiho Meite. A francia középpályását a Torinótól igazolta le a lisszaboni klub. Az elmúlt három szezont a Serie A-ban töltő játékos 2026-ig szóló szerződést írt alá új csapatával, a transfermarkt szerint Meite játékjoga 7 millió euró ellenében került a Benficához. 

Soualiho Meite pályafutása folyamán megfordult Olaszország mellett már Belgiumban és természetesen odahaza, vagyis Franciaországban. Játszott többek között olyan csapatok színeiben mint a Monaco, a Lille és az AC Milan. Az elmúlt fél évet éppen Milánóban töltötte, az olasz sztárklub vételi opcióval is rendelkezett, ám végül nem élt a lehetőséggel. A 27 esztendős középpályás az előző szezonban a Torinóban 16, míg az AC Milanban 14 bajnokin kapott lehetőséget, az olasz élvonalban a három év alatt összesen 98 találkozón lépett pályára.