Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandiában néz szélsőket a Bayern München – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint a Bayern München szélsőkkel szeretné megerősíteni a keretét, ami miatt most Hollandiában nézelődik. 

(Photo by NESImages/DeFodi Images via Getty Images)

A német Sky Sports értesülései szerint a Bayern München első számú kiszemeltje a posztra a PSV 22 éves holland szélsője, Cody Gakpo. A német csapat már egy ideje figyeli a játékost, aki tökéletesen beleillene a bajorok elképzelésébe, azonban a 20-30 millió eurós vételára okozhat még néhány gondot. Van viszont egy másik kiszemeltjük is, az Ajax 21 éves brazil szélsőjének, Antonynak a személyében.

A Bayern Münchennek befolyhat még a nyáron egy kis összeg a kasszába, ha sikerül elpasszolniuk olyan játékosokat, mint Joshua Zirkzee, Bouna Sarr vagy Michael Cuisance, ezért is szeretnék megerősíteni a széleket.

Gakpo a PSV saját nevelésű játékosa, aki 2018-ban került fel a felnőtt csapathoz, ahol eddig minden sorozatot figyelembe véve 21 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. A Bayern is már jól ismeri a játékos képességeit, így mindenképpen ő lenne az első számú célpontjuk a posztra. Jelenlegi becsült piaci értéke 18 millió euró a Transfermarkt szerint.

Antony 2020 nyarán csatlakozott az Ajaxhoz a Sao Paolo csapatából 15,7 millió euróért. A 21 éves játékos nagyon sokat fejlődött a holland bajnokságban, és az első szezonjában már 46 tétmeccsen léphetett pályára, amelyeken 10 találatot jegyzett és 10 asszisztot is kiosztott. A piaci értékét is feltornázta 25 millió euróra a Transfermarkt szerint.