Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két topcsapat is akarja Berardit! – sajtóhír

A Gazzetta dello Sport értesülései alapján egy angol és egy német topcsapat is szívesen soraiban tudná az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Sassuolo válogatott támadóját, Domenico Berardit…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

Az olasz napilap úgy tudja, Domenico Berardi idén nyáron szeretne csapatot váltani és természetesen szintet is lépni. A Sassuolo 40 millió euró ellenében hajlandó elengedni egyik legjobbját. Az Eb-győztes támadó iránt a Chelsea és a Borussia Dortmund érdeklődik élénken, korábban az AC Milan is oda tartozott ebbe a sorba, de lemondott Berardi megszerzéséről. 

Domenico Berardi a 2013/2014-es idényben valósággal ‘berúgta az ajtót’ a Serie A-ban, hiszen akkor mindössze 19 esztendős csatár 16 gólt szerzett élete első élvonalbeli idényében, majd a következő szezonban sem nyújtott éppen gyenge teljesítményt. Utána jó pár szezonon keresztül kereste igazi önmagát, majd De Zerbi érkezésével újra visszanyerte régi remek formáját. Az olasz válogatott támadó 238 élvonalbeli találkozón 86 gólt és 56 gólpasszt jegyzett. Egyébként 2013 és 2015 között a Juventus birtokolta bizonyos százalékát a játékjogának, ám erről 2015 nyarán a klub lemondott.