Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült a felkészülés során a Napoli középpályása!

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli együttese a mai nap folyamán bejelentette, hogy Diego Demme hosszú hetekig harcképtelen lesz, miután megsérült a Pro Vercelli elleni felkészülési mérkőzésen.

(Photo by Andrea Staccioli/Insidefoto/LightRocket via Getty Images)

Nem indul túl fényesen az új szezon Diego Demme számára. A Napoli középpályása ugyanis egy igen súlyosnak tűnő sérüléssel kezdte az idényt. Az élvonalbeli olasz klub a harmadosztályú Pro Vercelli ellen játszott felkészülési mérkőzést, ahol 15 perc után le kellett cserélni Demmét. A 29 esztendős játékossal szemben egy igen csúnya szabálytalanságot követett el a Pro Vercelli egyik játékosa. A mérkőzés félidejében a Napoli edzője, Luciano Spalletti oda is ment a harmadosztályú csapat játékosaihoz és számon kérte rajtuk a felesleges durvaságokat, amiket az első játékrészben elkövettek.

Demme térdét azóta megvizsgálták az orvosok és mint kiderült a futballista “megúszta” egy oldalszalag rándulással az esetet. Az orvosi stáb nem tudta pontosan megmondani, hogy mennyi időt kell kihagynia a játékosnak, annyit közöltek, hogy a következő hetek gyógyulása alapján dől el, hogy Demme mikor léphet ismét pályára.