Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem bír leállni az örökifjú veterán, ismét hős lett – videóval

A nyitó fordulóhoz hasonlóan a szombati játéknapon az argentin bajnokság (Liga Profesional) 2021-es szezonjának második körében is a veterán klublegenda lett az éllovas Lanús hőse…

(Photo by Natacha Pisarenko – Pool/Getty Images)

Az új argentin labdarúgó-szezon szombati játéknapjának rangadóján a Lanús 4-1-es győzelmet aratott a címvédő Colón vendégeként, ezzel a második meccsét is négy gólt lőve nyerte meg. A mérkőzés hőse újfenta fővárosiak klublegendája lett, a közelmúltban szerződést hosszabbító José Sand ugyanis egy héttel a 41. születésnapja után szezonbeli második meccsén is két gólt szerzett a múlt heti duplát követően.

Az egykori háromszoros gólkirály az előző Copa de la Liga Profesional kiírásban hat, a Copa Sudamericana csoportkörében további két találatot szállított, míg az új idényt rögtön két duplával indította.

A mindig hazatérő vándormadár 16 különböző csapatban szerepelt pályafutása során. Góljainak csaknem kétharmadát a Lanús mezében lőtte: összesen 223 találatából 143-at. Sand 2020 óta klubja mindenkori legeredményesebb játékosának számít, melyet hétről hétre folyamatosan tovább javít.

Colón – Lanús 1-4 (1-1)
Gólszerzők: Farias (39. – büntetőből), ill. A. González (43.), Sand (57., 90.), J. López (90+4.)
Kiállítva: Aliendro (63.), ill.

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!