Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb klasszis tart a PSG-hez – sajtóhír

A legfrissebb olasz lapinformációk szerint a Paris Saint-Germain együttese nem tud leállni az átigazolásokkal, és újabb nagy név akadt a horgukra…

(Photo by Franco Romano/NurPhoto via Getty Images)

A Corriere dello Sport beszámolói értelmében a Napoli kiváló védője, Kalidou Koulibaly ügynöke, Fali Ramadani egyeztetéseket folytat a Paris Saint-Germain vezetőségével az olasz klub szenegáli hátvédjének esetleges klubváltásáról.

A 30 éves szenegáli hátvéd átigazolási már a tavaly nyári transzfer időszak során téma volt a világsajtóban, első sorban a Manchester City érdeklődött iránta, de végül az érintett kluboknak nem sikerült egyezségre jutniuk. Bár korábban 100 milliós árakról is cikkeztek vele kapcsolatban, a mostani információk szerint klubváltására akár 50 millió euró körüli összeg ellenében is sor kerülhet.

Koulibalyt az olasz klub 2014-ben mindössze 6.5 millió font ellenében szerezte meg a belga Genktől, általános piaci értéke a Serie A-ban azonban több mint tízszeresére emelkedett. Koulibaly az elmúlt hét év alatt több mint 200 mérkőzésen lépett pályára a Napoli szerelésében, s a védelemben igazi falként funkcionált, azonban az elmúlt szezonban – ahogy csapatáé is – a játéka jelentősen visszaesett, és most már egyre inkább kész tényként kezelik a távozását, az olasz sajtó szerint a játékos is nyitott lenne a váltásra.