Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerbiából erősíthet a Honvéd

A Topolyai Sport Club legértékesebb és legjobb játékosa a szerb Szuperliga után másik bajnokságban is kipróbálhatja magát. Nenad Lukics iránt több klub is érdeklődött, a hírek szerint Törökországból is kapott ajánlatot, az észak-bácskai klub csatára szerb sajtóinformációk szerint Magyarországot választotta, és a következő szezonban a Budapest Honvédot erősíti majd.

Mozzartsport értesülései szerint egyre valószínűbb, hogy Lukics vasárnap utoljára lépett pályára a TSC mezében. A csatár kiosztott két gólpasszt, így alaposan kivette a részét a Gornji Milanovac-i Metalac elleni fölényes, 4-1-es győzelemből. A portál információi szerint Lukics már a napokban Budapestre érkezhet, és aláírhatja szerződését a tizennégyszeres magyar bajnokkal. Erre utal az is, hogy a Metalac elleni mérkőzésen, amikor lecserélték, több csapattársát is átölelte, ami a Mozzartsport szerint egyértelműen arra utal, hogy búcsúzott a csapattól, amelynek színeiben 91-szer lépett pályára, 47 gólt lőtt, valamint 28 gólpasszt jegyzett.

Amennyiben aláír a Budapest Honvédhoz, Lukicsnak ez lesz a második külföldi csapata, egyszer már próbálkozott külföldön, de a bolgár plovdivi Lokomotivban nem a tudta megvetni a lábát, így másfél év után, 2012 júliusában a támadó visszatért Szerbiába, és a belgrádi Radban folytatta karrierjét. A Donji Srem, a szabadkai Szpartak, a Bezsanija, a Radnik, a Zemun és az Indjija után Lukics 2019 januárjában a TSC játékosa lett, és hatalmas szerepe volt abban, hogy a topolyai csapat kiharcolta a Szuperligába jutást, és az első idényben, újoncként megszerezte a negyedik, európai kupaszereplést érő helyet.