Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG középpályását szemelte ki a Sassuolo – sajtóhír

A Zöld-feketék az francia élvonalban szereplő PSG támadó szellemű középpályását szeretnék leigazolni olasz sajtóinformációk szerint, akiért nagy harc várható a nyár folyamán.

(Photo by John Berry/Getty Images)

A Sassuolo komoly érdeklődést mutat a Paris Saint-Germain labdarúgója, Rafinha Alcánatara iránt a Corriere dello Sport értesülései szerint. A brazil játékos jelenlegi szerződése 2023-ig szól a francia alakulattal, piaci értékét pedig 15 millió euróra becsüli a transfermarkt.com.

A 28 éves középpályás jó előjelekkel vágott neki a párizsi túrának, de végül nem jöttek be a számításai és a sok új igazolásnak köszönhetően egyáltalán nem látja a helyét a PSG-ben, így szívesen továbbállna. Már az elmúlt idényben is leginkább akkor kapott esélyt a bizonyításra, amikor a posztjáról többen is hiányoztak sérülés vagy betegség miatt.

A Zöld-feketéknek az AC Milan, a Lazio, az Aston Villa, a Galatasaray és a Fenerbache csapataival kell megküzdeniük Rafinha kegyeiért. A legesélyesebb jelölt jelenleg a milánói gárda a hírek szerint, akik Hakan Calhanoglu utódját látják benne.