Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: “Vállalom a felelősséget, valóban nem végzem jól a dolgomat!”

Mint ismert, a skót Celtic egy végletekig kiélezett párharc második meccsén, hosszabbítás után maradt alul a dán Midtjylland együttesével szemben a bajnokok Ligája selejtezőjében. A kiesést nagy csalódásként élte meg a glasgow-iak újonnan megbízott menedzsere, Ante Postecoglou is.

(Photo by Andrew Milligan/PA Images via Getty Images)

Az 55 esztendős ausztrál tréner ritkán tapasztalható, nyílt őszinteséggel, magára vállalta a felelősséget a meccset követő nyilatkozatában.

“A felelősség abszolút engem illet. Talán valóban nem végzem jól a munkámat!” – idézi a Sky Sports Postecoglou-t, aki meg is indokolta, miért hibáztatja önmagát.

“A feladatom az is, hogy új játékosokat igazoljak. Szükségünk is lenne erősítésre, de úgy tűnik, nem sikerült meggyőznöm játékosokat arról, hogy hozzánk igazoljanak!” – Folytatta Postecoglou, aki azt azért nem részletezte, hogy a Celtic öt új játékost szerződtetett (Liam Shaw és Osaze Uroghide – mindketten Sheffield Wednesday; Carl Starfeld – Rubin kazan; Kyogo Furuhashi – Vissel Kobe és Liel Abada – Maccabi Petah Tikva – a szerk.) ugyan eddig, igaz azok közül csak a 19 esztendős Adada volt bevethető Dániában.

“Nem fogok elbújni, nem fogom hárítani! Elfogadhatatlan ez az eredmény a klub számára! Erősítenünk kell, új játékosokat igazolni, ezért minden követ meg fogok mozgatni! Vannak ugyan tehetséges fiataljaink, akik már most is ott ültek végig a cserepadon, de ezen a helyzeten változtatnunk kell. Fiatal csapatunk van, szükség van a tapasztalatra és a rutinra!” – Tette még hozzá a korábbi ausztrál szövetségi kapitány.