Juventus: nincs megállapodás a kiszemelt középpályással – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint egyelőre nem közeledtek egymáshoz az álláspontok a Juventus leendő (?) új igazolásával kapcsolatban…

(Photo by MB Media/Getty Images)

A Sky Sport Italia legfrissebb beszámolója értelmében a Juventus és a Sassuolo vezetőségének eddigi tárgyalásai egyelőre nem vezettek egyezségre Manuel Locatelli esetleges klubváltását illetően, akit a torinóiak régóta meg akarnak szerezni a Neroverditől.

A 23 éves középpályás egykoron az AC Milan csapatában nevelkedett, 2016 és 2018 között a Rossoneri első csapatában kevés sikerrel bontogatta szárnyait, majd először kölcsönben, később végleg mostani állomáshelyére került, ahol viszont megtalálta a számításait, és felszínre hozták a benne rejlő potenciált. Locatelli az elmúlt három év alatt fiatal kora ellenére 96 Serie A-s mérkőzésen lépett pályára a Sassuolóban, a legutolsó idényét 34 pályára lépés alkalmával négy találattal zárta.

Mindeközben tavalyi debütálása óta a válogatottban 15-ször szerepelhetett, három gólt szerzett a nemzeti színekben, és az Eb-győztes csapatban is abszolút húzóembernek számított.