Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gary Cahill bejelentést tett a jövőjéről

Gary Cahill szerződése június 30-val járt le a Crystal Palace-nál, de a felek még nem döntötték el, hogy folytassák-e tovább az együttműködést, eddig.

(Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

Gary Cahill a hivatalos Twitter-fiókján keresztül adott ki a közleményt, amelyben megerősítette, hogy hivatalosan is elhagyja a Crystal Palace-t két év után.

Az angol Sky Sports információi szerint a játékos és a klub képtelen volt megállapodni egy új szerződésről, míg a régi június 30-án lejárt. A felek ezután is tárgyaltak még egymással egy közös folytatás reményében, azonban ezzel a bejelentéssel biztossá vált, hogy ez nem sikerült.

“Sok gondolkodás és mérlegelés után megerősíthetem, hogy két év után a Crystal Palace és az én útjaim külön válnak”

– írta Cahill a közleményében.

“Nagyon élveztem a klubnál töltött időt, és őszinte köszönetemet szeretném kifejezni mindenkinek klubnál, különösen a szurkolóknak és a stábnak, akik befogadtak dél-londoni családjukba. Minden jót kívánok a klubnak a jövőben és sok sikert a soron következő szezonra.”

Cahill 2019-ben csatlakozott a Crystal Palace-hoz a Chelsea-ből, miután a londoni kékeknél is lejárt a szerződése. A 35 éves játékos minden sorozatot figyelembe véve 46 mérkőzésen lépett pályára a “Sasok” színeiben.