Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

120 milliót kell fizetnie a Chelsea-nek az új támadóért – sajtóhír

A korábbi ajánlatok hiábavalóak voltak, azonban a nemzetközi sajtó szerint a BL-győztes Chelsea-nek még mindig van esélye leigazolni a kiszemelt támadót…

A Goal információi szerint a Chelsea együttese 90 millió eurót és a milánóiak által régóta kiszemelt Marco Alonso játékjogát ajánlotta fel Romelu Lukakuért cserébe, melyet azonban az olasz bajnok vezetősége elutasított, és legfeljebb 120 millió euró ellenében hajlandó lemondani legfőbb gólfelelőséről.

A 28 éves belga gólgyáros annak idején 2011 és 2014 között már állt a londoni “kékek” alkalmazásában, azonban nem sok sót evett meg a klubnál, hiszen ott töltött ideje nagy részében kölcsönben szerepelt kisebb kluboknál. Lukaku mindössze 15 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, majd a szigetországban még az Everton és a Manchester United csapataiban szerepelt, mígnem két évvel ezelőtt Olaszország felé vette az irányt.

Lukaku az elmúlt két idényben minden sorozatot figyelembe véve 95 meccsen 64 gólt szerzett klubcsapatában. Az olasz bajnokságban előbb 24, majd 23 találatig jutott az elmúlt két évben, ezzel sokak szerint jelenleg a világ legjobb csatárai közé tartozik, így érthető az is, hogy igény van a megszerzésére, és természetesen az is, hogy az őt foglalkoztató Nerazzurri sem szívesen válna meg tőle.