Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventusból igazol védőt az Atalanta – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint az Atalanta csapata Matteo Lovato megszerzése után most a Juventustól igazolhat újabb hátvédet…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A Sky Sport Italia beszámolói szerint az Atalanta csapata Cristian Romero Tottenhamhez való távozása mellett jó eséllyel bejelentheti a keddi napon Merih Demiral kölcsönvételét a Juventus gárdájától. A torinóiak ugyanis készen állnak megválni a létszámfeletti török védőtől, akit a bergamóiak 25-30 millió euró körüli összegért vételi opcióval vehetnek kölcsön.

A 23 éves tehetséges hátvéd két év alatt nem tudott állandó játéklehetőséget követelni magának, minden sorozatot beleszámítva 32 meccsen viselte a Bianconeri szerelését, a legutóbbi kiírásban 15 bajnoki mérkőzésen számítottak rá. Demiral korábban a Sassuolo csapatában szerepelt, azt megelőzően a török Alanyaspor és a portugál Sporting CP B csapatának labdarúgója volt.

A 22-szeres török válogatott játékos számára nem sikerült fényesen az Európa-bajnokság, hiszen a török válogatott csoportja utolsó helyén végzett nulla ponttal, Demiral pedig még öngólt is vétett a későbbi győztes olaszok elleni nyitómeccsen.