Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lengyel csapat figyeli a magyar gólkirályt – sajtóhír

A korábbi megalapozott érdeklődés után a lengyel kérője az OTP Bank Liga nyitófordulójában a helyszínen nézte meg a magyar gólfelelőst a múlt pénteki Paks-Mezőkövesd mérkőzésen

(Photo by Alex Livesey – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a lengyel Piast Gliwice képviselői az elmúlt fordulóban a Paks válogatott csatára, Hahn János miatt a helyszínen tekintették meg a tolnaiak Mezőkövesd elleni mérkőzését.

A 26 éves támadó az OTP Bank Liga előző kiírásában 28 mérkőzés alatt szerzett 22 találatával lett a bajnokság gólkirálya, melyet követően a forrás már az Eb előtt jelentést adott a 2019-es lengyel bajnokcsapat érdeklődéséről. A korábbi híresztelések szerint Hahn teljesítménye a Slask Wroclaw és a Wisla Kraków személyében más lengyel élvonalbeli klub érdeklődését is felkeltette, ugyanakkor már a török első osztályból és a német másodosztályból is le akarták igazolni.

A kétszeres válogatott csatár egy szép csel után gólt szerzett csapata elveszített bajnokiján, mellyel könnyen lehet, hogy meggyőzte a Piast megfigyelőit.

Hahn szerződése még 2024-ig szól Pakson, ugyanakkor a tavalyi teljesítménye révén egyáltalán nem lenne meglepetés, ha akár még a mostani transzfer időszakban külföldre szerződne.