Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazta mellőzöttjét a Real Madrid – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a Real Madrid együttese készen áll megválni létszámfeletti középpályásától, a legfrissebb lapértesülések szerint pedig az is eldőlt, hogy ezért mennyit kell letenni az asztalukra…

(Photo by Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint a Real Madrid gárdája 18 millió eurót kér az AC Milan által már hosszabb ideje kiszemelt Isco játékjogáért, miután a szebb napokat is látott középpályás aktuális szerződése jövő nyáron lejár.

A 29 éves spanyol válogatott középpályás éveken át a Zinedine Zidane által irányított Real alapembere volt, ám később Santiago Solarinál mellőzésre került, majd a francia szakember visszatérése ellenére később sem volt felhőtlen a viszonya a csapatával, és már a 2018-2019-es spanyol bajnoki idényt is mindössze két találattal és három gólpasszal fejezte be.

Isco helyzete később sem rendeződött a klubjánál, a 2019-2020-as kiírásban egyetlen bajnoki gólra volt képes, és az előző idényben is jobbára csak mérsékelt lehetőség jut neki, 25 bajnokin egyszer sem talált be. Talán neki is egyre inkább jót tenne a váltás, már jó ideje meg sem tudja közelíteni korábbi formáját a “blancóknál”, akik ugyancsak vevőt keresnek neki.