Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool korábbi támadójával erősített az Aston Villa! – hivatalos

Az angol élvonalban (Premier League) szereplő Aston Villa hivatalos weboldalán keresztül számolt be arról, hogy leigazolta korábban a Liverpoolban is megfordult Danny Ingst…

(Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Újabb komoly erősítést jelentett be az Aston Villa, a birminghami klub ugyanis megszerezte Danny Ings játékjogát. A rutinos csatár az elmúlt években a Southamptonban ontotta a gólokat. A háromszoros válogatott játékos 2024-ig szóló szerződést írt alá, a Villa pedig 30 millió fontot fizetett érte. Sajtóhírek alapján ennek az összegnek a 20%-a korábbi csapatát, azaz a Liverpoolt fogja illetni.

Danny Ings a Burnley színeiben mutatkozott be a Premier League-ben, jó teljesítménye miatt innen a Liverpoolhoz került. Új csapatában szintén meggyőzően kezdett, balszerencséjére súlyos sérülései miatt megtorpant a karrierje. A Southamptonban elkerülték a komoly gondok, s emellett a gólok is jöttek tőle. A Sotonba 91 bajnokin 41 találatot jegyzett , legkiemelkedőbb idénye messze a 2019/2020-as PL kiírás volt, ekkor 38 mérkőzésen 22 gólt szerzett.