Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lazio játékosát igazolná le az Aston Villa! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a Lazio játékosával, Joaquín Correával erősítené meg a támadósorát.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Nagyon belendült az átigazolási piacon az Aston Villa gárdája. A birminghami klubnak bőven van pénze a keret megerősítésére, miután eladták Jack Grealisht a Manchester Citynek. A Villa már bejelentette Leon Bailey és Danny Ings leigazolását, de a hírek szerint a “Szentektől” James Ward-Prowse játékjogát is megszereznék. A legfrissebb olasz sajtóértesülések alapján viszont Dean Smith menedzser újabb támadó felfogású játékost szeretne igazolni, méghozzá a Lazióban futballozó Joaquín Correát. Az argentin játékost az Inter, az Everton és a Leicester City, is szeretné a soraiban tudni, de Correa mindenképp távozna a Serie A-ból, így az angol csapatok előnyösebb helyzetben vannak.

Correa 2018 nyarán került a Lazio együtteséhez. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 117 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 30 gólt és 18 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti a fővárosi csapathoz. Piaci értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.