Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: fiatal támadó is a képben Lukaku helyére – sajtóhír

Ahogyan arról az elmúlt időszakban többször is beszámoltunk, a Chelsea mindent megtesz érte, hogy elcsábítsa egykori csatárát az Intertől, aki a legfrissebb beszámolók szerint már beadná a derekát…

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

Az olasz sajtó napról napra dob be újabb és újabb neveket, akiket az Inter kiszemelt a távozás előtt álló Romelu Lukaku pótlása érdekében. A Sky Sport Italia legfrissebb információi szerint a milánói egylet kölcsönvenné a tehetséges Gianluca Scamacca játékjogát a Sassuolótól a belga óriás hosszútávú pótlása érdekében.

A 22 éves korosztályos válogatott támadó utánpótlás korában a Lazio és az AS Roma csapatában is megfordult, a felnőttek közt pedig a Sassuolo együttesében tűnt fel a 2017-2018-as idényben. Scamacca azóta rendszerint kölcsönben szerepelt, az olasz másodosztályból a Cremonese és az Ascoli, valamint a holland PEC Zwolle biztosított számára lehetőséget. Az elmúlt idényben a Serie A-s Genoa alkalmazta, amely színeiben 26 bajnoki mérkőzés alatt nyolc gólt szerzett. A legutóbbi két kiírásban egyaránt a Coppa Italia gólkirálya lett négy-négy találatával.

Scamacca az elmúlt évek során rendre meghatározó szereplője volt a korosztályos olasz válogatottaknak, így tagja lehetett a 2018-as U19-es Eb-n ezüstérmes, valamint a 2019-es U20-as vb-n negyedik helyezett Azurrininek.