Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb rivális csatárával egyezett meg az Inter – sajtóhír

Romelu Lukaku egyre inkább biztosra vehető távozása miatt az olasz bajnok Inter együttese új csatár(ok) igazolását sürgeti…

(Photo by Marco Rosi – SS Lazio/Getty Images)

Edin Dzeko várható megszerzése mellett a római Radio Radio értesülései szerint a Lazio csapatától távozni akaró Joaquin Correa megegyezett a személyes feltételekben az Inter csapatával, így már “csak” az érintett kluboknak kell közös nevezőre jutniuk az argentin támadó klubváltását illetően.

A 26 éves csatár 2018 nyarán mintegy 16 millió euró ellenében szerződött a spanyol Sevillától az olasz fővárosi gárdához, melynek színeiben első szezonjában öt, majd kilenc, legutóbb pedig nyolc bajnoki találatot szállított. Correa a “sasok” színeiben eltöltött három idény alatt minden sorozatot figyelembe véve 117 mérkőzés alatt 30 találatot regisztrált, azonban a beszámolók szerint a közelmúltban már a Lazio új vezetőedzőjével, Maurizio Sarrival is közölte távozási szándékát.

Correa megszerzése iránt korábban leginkább angol klubok sorakoztak fel, azonban a jelek szerint nyitott lenne arra, hogy Olaszországban maradjon, és kövesse előző trénerét, Simone Inzaghit a Nerazzurrihoz.