Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerdán jelenti be új klubja Messi érkezését – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint Lionel Messi Barcelonától való könnyes búcsúja után már megegyezett az új csapatát, holnap pedig be is jelentik a leigazolását…

(Photo by David Ramos/Getty Images)

A francia L’Équipe és a katalán Sport nevű lap egyaránt beszámolt róla, hogy a Barcelona csapatától a minap elbúcsúzó Lionel Messi megállapodott a közös folytatás feltételeiről a Paris Saint-Germain vezetőségével, és a francia fővárosi csapatnál a szerdai napra már a bemutatását tervezik.

A PSG szurkolói már hétfőn várták az argentin klasszis érkezését, egyelőre csalódniuk kellett, de úgy néz ki, hogy már csak egyet kell aludniuk és a katalánok egykori emblematikus figurája valóban megérkezik Párizsba.

A korábbi híresztelések szerint új csapatánál jó barátja, Neymar a tízes mezszámot is hajlandó felajánlani az újonnan leigazolásra kerülő argentin klasszis részére.

Messi a 2004-es debütálása óta minden sorozatot figyelembe véve 778 találkozón 672 gólt szerzett a Barca színeiben. Eddigi csapata a minap érzelmes videóban búcsúzott tőle.