Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – 115 millió euróért igazolt csatárt a Chelsea! – HIVATALOS

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea hivatalos weboldalán keresztül számolt be arról, hogy szerződtette az Internazionale belga gólvágóját, Romelu Lukakut. A rutinos csatár 2011 és 2014 között már volt a londoni klub kötelékében…

Igaznak bizonyultak a korábbi hírek, azaz Romelu Lukaku visszatért a Chelsea-hez. A belga csatár öt évre szóló szerződést írt alá régi-új csapatával, akit a londoni gárda 115 millió euró ellenében igazolt le. Lukaku pedig éves szinten 12 millió eurót tehet zsebre, további bónuszokkal ez pedig több is lehet. 

Romelu Lukaku két idényt húzott le az Internazionale-ban. A belga gólvágó ezen időszak alatt 64 gólt szerzett 95 tétmérkőzésen. A milánói gárdával utolsó évében bajnoki címet szerzett nyert, de játszott Európa-liga döntőt is az azt megelőző kiírásban. Az Inter mellett megfordult még az Anderlechtben, a West Bromban, az Evertonban és a Manchester Unitedben. A Premier League-ben 252 találkozón lépett pályára eddig, ezeken 113 találatig jutott.