Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo is a PSG játékosa lehet – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi sajtóhíresztelések szerint a Paris Saint-Germain csapata nem tud leállni ha sztárigazolásokról van szó, és már célkeresztbe került a jövő nyári legfőbb kiszemelt…

(Photo by Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

A spanyol AS információi szerint amennyiben Kylian Mbappé a korábbi várakozások szerint jövő nyáron valóban elhagyja a Paris Saint-Germain gárdáját, akkor a francia egylet mindenképpen célba fogja venni – a jelen állás szerint – addigra szabadúszó Cristiano Ronaldót.

Ronaldo 2018 nyarán mintegy 100 millió euró ellenében igazolt a Juventushoz, amely színeiben bár eddig 133 mérkőzésen 101 gólt szerzett és bár az első két évben megnyerték a bajnokságot, legutóbb arról is lemaradtak, a BL-ben várt áttöréshez képtelen volt hozzásegíteni csapatát.

Az idei nyáron korábban szóba került, hogy Ronaldo visszatérhet a Sporting CP csapatához, azonban ügynöke tagadta ezeknek realitását. A nemzetközi sajtóinformációk szerint a Manchester United és a Real Madrid csapata egyaránt szívesen leigazolta volna őt, azonban immár minden jel arra mutat, hogy CR7 legalább az idei szezon végéig továbbra is maradni fog az “Öreg Hölgy” alkalmazásában.