Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan, mikor térhet vissza Ibrahimovic

A legfrissebb olasz sajtóbeszámolók szerint az elmúlt szezont idő előtt befejező veterán klasszisnak az új évad első két fordulóját is ki kell hagynia…

(Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)

A Sky Sport Italia legfrissebb várakozásai szerint a térdsérülés után lábadozó Zlatan Ibrahimovic legkorábban a szeptemberi válogatott szünet után, a szeptember 12-i, Lazio elleni mérkőzésen állhat az AC Milan rendelkezésére az új idényben a Serie A 2021-2022-es kiírásának harmadik fordulójában.

Az októberben már a 40. születésnapját ünneplő Ibrahimovic amikor játszik, akkor elképesztő mértékben szállítja a gólokat és bármikor húzóembere csapatának, óriási lökést ad jelenléte a társaknak, viszont óhatatlanul egyre többször bajlódik sérülésekkel, ami az idő előrehaladtával úgy tűnik, csak egyre gyakoribbá kezd válni. Ibra a tavaly januári visszatérése óta 37 bajnokin lépett pályára és 25 gólt lőtt, az elmúlt szezonban 19 meccsen 15 alkalommal volt eredményes.

A Rossoneri a jövő hétvégi nyitófordulóban a Sampdoria vendége lesz, egy héttel később pedig a Cagliari csapatát fogadja a Serie A 2021-2022-es évadának kezdeteként.