Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb középhátvédet igazolna a Tottenham! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint még egy középhátvédet szeretne szerződtetni a nyári átigazolási időszakban. A kiszemeltjük ezúttal a Villarreal védője, Pau Torres.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Pár nappal ezelőtt jelentette be a Tottenham együttese, hogy megszerezték az Atalanta hátvédjét, Cristian Romerót. A legfrissebb sajtóértesülések szerint a “Sarkantyúsok” viszont legalább még egy védőt szeretnének szerződtetni, erre a legfőbb kiszemeltjük pedig nem más, mint a Villarreal játékosa, Pau Torres. A 24 esztendős futballista a 2019-es szezonban robbant be a köztudatba, azóta pedig a Villarreal védelmének oszlopává nőtte ki magát. Torres az előző szezont is végigrobotolta, ráadásul az Európa-bajnokságon és az olimpián is tagja volt a spanyol válogatott keretének, ezt követően pedig rögtön pályára is lépett a Chelsea ellen elvesztett szuperkupa mérkőzésen. A The Times beszámolója alapján a Spurs 55 millió fontot ajánlott a spanyol védőért, akit korábban a két manchesteri gigásszal, valamint a Liverpoollal is hírbe hoztak.

Torres a Villarreal színeiben minden sorozatot figyelembe véve 88 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 45 millió fontra becsüli a mértékadó transfermarkt.