Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült a Bayern München kulcsjátékosa!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München gárdája hivatalos közleményt adott ki Manuel Neurrel kapcsolatban. Mint kiderült a világbajnok hálóőr megsérült a Dortmund elleni Szuperkupa-meccsen.

(Photo by Lars Baron/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, az idei Német Szuperkupát a Bayern München együttese hódította el, miután legyőzték 3:1-re a Borussia Dortmundot. A mérkőzés után Manuel Neuer boldogan emelhette a magasba a trófeát, ám azóta született egy kevésbé örömteli hír is vele kapcsolatban. A világbajnok hálóőrről ugyanis kiderült, hogy a találkozó során megsérült a bokája, de ennek ellenére végig tudta játszani a találkozót. A Bayern mai edzésén nem vett részt a csapatkapitány, ám azt egyelőre nem tudni, hogy mennyi időt kell kihagynia.

A címvédő müncheni gárda legközelebb a Köln ellen lép pályára a Bundesligában, majd egy hónapon belül következik az első igazi rangadójuk a bajnokságban az RB Leipzig ellen, valamint ezt követően megkezdődik a Bajnokok Ligája csoportköre is. A bajoroknál így a cserekapus Sven Ulreichre hárulhat komoly feladat, akit idén igazolt vissza a Bayern csapata.