Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Tuchel a Bayern szélsőjét akarja! – sajtóhír

A The Express értesülései alapján az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea-t irányító Thomas Tuchel a Bayern München szélsőjét, Leroy Sanét akarja… 

A brit napilap úgy tudja, Thomas Tuchel szeretné, ha a Chelsea vezetősége megszerezné neki Leroy Sanét, aki korábban a rivális Manchester Ciyt erősítette. A német válogatott szélső állítólag szívesen visszatérne a Premier League-be, ráadásul a londoni ‘kékek’ edzője annyira szeretné, hogy akár Pulisic az üzlet részese lehet, de a klub Ziyech és Hudson-Odoi játékjogát szintén hajlandó lenne felajánlani. Leroy Sanét 2025-ig szerződés a Bayernhez, a transfermarkt pedig 60 millió euróra becsüli piaci értékét.  

Leroy Sané a Schalke színeiben debütált a Bundesligában a 2013/2014-es idényben, majd a következő szezontól egyre több lehetőséget kapott. Tehetsége, illetve jó teljesítmény miatt a Manchester City lecsapott rá 2016 nyarán, az angol gárda 52 millió eurót fizetett érte. Sané a négy idény alatt 135 tétmérkőzésen lépett pályára a Guardiola vezette alakulatban, ezeken 39 találatot és 45 gólpasszt jegyzett. Utolsó évében súlyos sérülés miatt mindössze 2 találkozón jutott szóhoz. Sané jelenleg a második szezonját tölti Münchenben, jelenleg 5 mérkőzés után 1 gólnál és 3 gólpassznál tart.