Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: nehezen izzadta ki a győzelmet az Arsenal, dobogós a Brighton – videóval

Mikel Arteta csapata továbbra sincs formában, nem úgy, mint a nagy meglepetésre magasan szárnyaló Sirályok!

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Hihetetlen leírni, de a két sereghajtó csapott össze az Arsenal és a Norwich délutáni mérkőzésén, amelyen a gyengélkedő az Ágyúsok a frissen feljutó Kanárikat látták vendégül hazai pályán, azonban Mikel Arteta csapata ezúttal is megizzadt a papírformaként várt gálázás helyett.

A londoniak egyetlen gólját Aubameyang szerezte, ám ez a találat is inkább egy szilveszteri bakiparádéba illő találat volt, mintsem kidolgozott akció, így az Arsenal együttesére még rengeteg munka vár, amennyiben a tabella felső részében szeretnék befejezni az idei kiírást.

Arsenal – Norwich 1-0 (0-0)
Gólszerzők: Aubameyang (66.) ill. –
Kiállítás: – ill. –

A Brighton and Hove Albion a szezon másik nagy meglepetéscsapatával, a frissen feljutó Brentford együttesével csapott össze a Darazsak otthonában, ahol a két felsőházban tartózkodó gárda a pozíciója megszilárdításáért harcolt a szombati nap folyamán.

A párharc viszont olyannyira kiegyenlített volt, hogy egészen a 90. percig kellett várni az első találatig, amikor a belga válogatott támadó, Leandro Trossard lepte meg a hazaiak védelmét egy átlövéssel, így a Sirályokat egészen a tabella harmadik fokáig repítve.

Brentford – Brighton and Hove Albion 0-1 (0-0)
Gólszerzők: – ill. Trossard (90.)
Kiállítás: – ill. –