Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet az AC Milan rutinos támadója

A legfrissebb beszámolók szerint az AC Milan együttese egy fontos láncszemmel egészülhet ki az olasz bajnokság (Serie A) vasárnap esti rangadójára…

(Photo by Giuseppe Cottini/NurPhoto via Getty Images)

Az AC Milan együttese a szombati napon erősítette meg, hogy az elmúlt időszakban a koronavírus-fertőzésével bajlódó Olivier Giroud legutóbbi tesztjei negatív eredményt mutattak, így a nyáron igazolt rutinos csatár újra bevethető lehet a Rossoneri vasárnap esti olasz bajnoki (Serie A) rangadóján a Lazio ellenében.

A 34 éves francia labdarúgó 2018-ban igazolt át a Chelsea-hez a városi rivális az Arsenaltól, és amíg a 2018-2019-es idényben 13 gólig jutott, addig az azt követő kiírásban epizódszereplőként 10 találatra volt képes. Később viszont szép lassan már csak epizódszereplő lett, így már tavaly nyáron és idén januárban is sokan biztosra vették a klubváltását, ennek ellenére a Chelsea vezetése újabb egy-egy évvel meghosszabbította szerződését, ám nyáron végleg megváltak tőle.

Giroud a Milan színeiben már a felkészülési mérkőzéseken is remek formában teljesített, és legutóbb a Cagliari elleni, 4-1-es siker során kétszer is eredményes tudott lenni. Már csak ezért is komoly érvágás volt a pozitív tesztje, de úgy néz ki, hogy a válogatott szünetnek köszönhetően klubmeccs kihagyás nélkül azonnal visszatérhet csapatához.