Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét Koulibaly volt a Napoli hőse a Juventus ellen

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz bajnokság (Serie A) szombati rangadóján a Napoli egy kései találattal felülmúlta a Juventus csapatát…

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

A Napoli számára a három pontot érő találatot ismét a csapat elnyűhetetlen hátvédje, Kalidou Koulibaly szerezte a 85. percben, aki néhány évvel korábban, 2018. április 22-én ugyancsak a hajrában, akkor a 90. percben lőtt mindent eldöntő találatot az ősi rivális Juventus ellen.

A 30 éves hátvéd válogatottól való visszatérésével kapcsolatban a Partenopei vezetőedzője, Luciano Spalletti a következőket mondta: “kétszer cserélte ki a járatát, hogy mielőbb visszatérhessen Nápolyba, majd amikor megérkezett, akkor a reptérről egyenesen a csapathoz jött, és mentünk is a meccsre, anélkül, hogy hazament volna. Ha mindenki olyan lenne, mint ő, sokkal egyszerűbb lenne az élet.”

“Láttam a szurkolókat a lelátón, csodálatos látvány volt és szerettem volna megörökíteni a momentumot” – tette hozzá Koulibaly a szokatlan gólöröme kapcsán, miután a győztes találat után a fotósoktól elkért egy fényképezőgépet, hogy lencsevégre kapja a szurkolókat.

A Napoli háromból három győzelemmel kezdte a bajnokságot, igazi villámrajtot vett a gárda, és amíg a Venezia és a Genoa legyőzése tulajdonképpen kötelezőnek tekinthető, addig a Juventus elleni skalp már igazán komoly fegyverténynek számít.