Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Martínez betalált, ám az Inter így is botlott! – videóval

Az olasz élvonalbeli bajnokság harmadik fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén a címvédő Inter idegenben 2–2-es döntetlent játszott a Sampdoria együttesével.

(Photo by FC Internazionale/Inter via Getty Images )

Az eddig százszázalékos milánóiak számára a szóban forgó mérkőzés is jól indult, ugyanis Simone Inzaghi gárdája a 18. percben vezetéshez jutott Federico Dimarco révén. A hazaiakat nem törte meg a bekapott gól, hiszen a fél óra elteltével már egyenlíteni tudtak Maya Yoshida találatával. Az Inter közvetlenül a szünet előtt ismét előnyt szerzett, méghozzá egyik legjobbjának, Lautaro Martíneznek köszönhetően.

A fordulást követően a Sampdoria szinte azonnal egalizálta a meccs állását, erre pedig már nem tudott reagálni a tavalyi bajnokcsapat.

Az Inter egyelőre második a Serie A tabelláján, míg Roberto D’Aversa fiai 13. pozíciót foglalják el – előbbi a Bolognát látja vendégül a következő fordulóban, a Sampdoria pedig az Empoli ellenfele lesz majd.

Serie A, 3. forduló
UC Sampdoria – FC Internazionale Milano 2–2 (1-2)
Helyszín: Stadio Luigi Ferraris; Játékvezető: Daniele Orsato
Gólszerzők: Yoshida (33.), Augello (47.), ill. Dimarco (18.), Lautaro (44.)
Sárga lap: Thorsby (35.), Bereszynski (67.), Colley (83.), Silva (88.), ill. Brozovic (22.), Dzeko (89.), Correa (90.), Vidal (90+3.)

Sampdoria: Audero – Bereszynski, Colley, Yoshida, Augello (Murru 78.) – Candreva, Thosby, Silva (Torregrossa 89.), Damsgaard (Verre 78.) – Quagliarella (Askildsen 67.), Caputo. Vezetőedző: Roberto D’Aversa.

Inter: Handanovic – Skriniar, De Vrij, Dimarco (Dumfries 68.) – Darmian, Barella, Brozovic (Vidal 54.), Calhanoglu (Sensi 68.), Perisic (D’Ambrosio 54.) – Dzeko, Lautaro (Correa 63.). Vezetőedző: Simone Inzaghi.

A találkozó videós összefoglalója:

A forduló további eredményei és programja:

Szombat
Empoli 1–2 Venezia
Napoli 2–1 Juventus
Atalanta 1–2 Fiorentina

Vasárnap
15:00 Cagliari – Genoa
15:00 Spezia – Udinese
15:00 Torino – Salernitana
18:00 Milan – Lazio
20:45 Roma – Sassuolo

Hétfő
20:45 Bologna – Verona

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista élmezőnye: