Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: eltiltás várhat Vinícius Juniorra gólöröme miatt – VIDEÓ

A Real Madrid vasárnap este egy izgalmas és gólgazdag meccsen 5-2-re nyert a Celta Vigo ellen a Santiago Bernabeu stadionban. Vinícius Junior is betalált a találkozón, gólörömként pedig kirohant a nézők közé, amiért eltiltás várhat rá. 

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Vinícius Junior remek formában van játszik eddig a szezonban: a legutóbbi 4 bajnoki mérkőzésén 4 gólt szerzett, annyit, amennyit korábban 46 mérkőzés alatt tudott csak szerezni.

A Celta Vigo elleni találkozó 54. percében Vinícius ismét betalált, majd örömében kiszaladt a szurkolók közé, akik nagyon örültek neki, nem úgy a stadion biztonsági őrei, akinek le kellett kísérniük a játékost a nézőtérről.

Spanyolsajtóhírek szerint Vinícius a gólöröme miatt nagy valószínűséggel eltiltásra számíthat. Mindezt arra alapozzák, hogy korábban Diego Costát is megbüntették egy ehhez hasonló esetért, amikor még az Atlético Madrid játékosa volt. Azonban van kivétel is, mivel a szezon első fordulójában

Előbbieknek ellentmondani látszik, hogy voltak olyan esetek a spanyol bajnokság történetében, amikor nem szankcionálták a hasonló gólörömöket. Legutóbb a Levante játékosa, Jose Campana épp a Real Madrid ellen ünnepelt hasonlóan, és nem büntették meg ezért később, csak a mérkőzésen kapott egy sárga lapot.