Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: megválasztották az előző idény legjobb edzőjét!

A Németországi Hivatásos Labdarúgók szövetségének döntése alapján az előző szezonban az Eintracht Frankfurtot irányító Adolf Hütter lett a legjobb edző a Bundesligában.

Adi Hüttert választották meg az előző szezon legjobb edzőjének a Bundesligában. Az osztrák tréner az Eintracht Frankfurttal produkált kiváló idényt, hiszen az 5. helyen végeztek a bajnokságban. Az 51 esztendős szakvezető pályafutása során másodszor végzett az élen, hiszen 2019-ben is őt illette ez az elismerés. Hütter a mostani szavazáson a voksok 34%-át gyűjtötte be. A második helyet a Bayern Münchentől távozó, és a német válogatott szövetségi kapitányi posztját átvevő Hans-Dieter Flick szerezte meg, míg a harmadik pozícióban holtverseny alakult ki a Leipziggel ezüstérmet szerző Julian Nagelsmann, és a tavaly még a Wolfsburgot irányító Oliver Glasner között.

Adi Hütter jelenleg a Borussia Mönchengladbach szakvezetője, amellyel nem sikerült igazán jól a szezonrajt. A Gladbach ugyanis 4 fordulót követően a 11. helyet foglalja el, 4 pontot begyűjtve.