Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Mbappé nem hagyja el a csapatot”

Ugyan az egész nyári átigazolási szezon során forródróton voltak egymással a csapatok, a Paris Saint-Germain lejáró szerződésű ásza végül nem igazolt át a Real Madrid együtteséhez…

(Photo by John Berry/Getty Images)

A Paris Saint-Germain sportigazgatója, Leonardo továbbra is úgy gondolja, hogy jövő nyáron lejáró szerződése ellenére Kylian Mbappé a továbbiakban is maradni fog a csapat játékosa:

“Nem gondolnám, hogy Mbappé a szezon végén elhagyja az együttest. A klubnál sem gondolkodik senki sem úgy, hogy a mostani lesz a játékos utolsó idénye nálunk. Nem tetszett a Real Madrid viselkedése. Világosan megmondtuk a madridiaknak, hogy az ajánlatuk nem elég, mert kevesebb, mint amit mi annak idején kifizettünk Mbappéért. Az utolsó ajánlat pedig, amiről pletykáltak, hozzánk nem jutott el.”

Mbappé az elmúlt négy év alatt minden sorozatot figyelembe véve 176 mérkőzés alatt 136 gólt szerzett a PSG színeiben. A legutóbbi idénybeli 47 pályára lépése során 42 alkalommal volt eredményes, ebből a bajnokságban 27-et, a BL-ben pedig nyolcat vállalt. Az újonnan elindult kiírás első öt mérkőzésén négy találatot jegyzett.