Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-meccs közben rabolták ki a Chelsea védőjének házát – videóval

Nem lehetett igazán boldog Reece James a keddi Bajnokok Ligája-siker után, miközben hozzásegítette a Chelsea-t a Zenit 1-0-ás legyőzéséhez, kirabolták a házát.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Reece James egy Instagram-bejegyzésében osztotta meg a videót, amelyen az látható, hogy egy csoportnyi betörő éppen kirabolja a londoni házát. A 21 éves játékos azt írta, hogy egy személyes tárgyakat tartalmazó széfet raboltak el az elkövetők.

„Szeptember 14-én éppen a Bajnokok Ligájában játszottam, amikor gyáva rablók törtek be a házamba. Együttesen sikeresen elvittek egy nehéz széfet, amelyben néhány személyes tárgyam volt. Nem tartok ékszereket otthon, így mindössze az érmeimet sikerült eltulajdonítaniuk. Ezeket az emléktárgyakat a Chelsea-vel és Angliával nyertem meg. Ezek a címek olyan megtiszteltetések, amiket akkor sem vehetnek el tőlem, ha fizikai értelemben már nincsenek nálam az érmek” – írta a Chelsea védője, aki megkérte a követőit, hogy segítsenek beazonosítani az elkövetőket.

Nem először fordul elő, hogy a „kékek” kötelékébe tartozó futballistákat kirabolnak: 2012-ben a Chelsea edzőközpontjában jártak tolvajok, akik több játékos telefonját és pénztárcáját tulajdonították el.