Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Arteta már látja a fényt az alagút végén

Az Arsenal menedzsere, Mikel Arteta elmondta, hogy a szörnyű szezonkezdés ellenére nagyon optimista, már látja a fényt az alagút végén – írja a Goal.

(Photo by Ryan Pierse/Getty Images)

„Látom a fényt az alagút végén. Nagyon optimista vagyok. Korábban is láttam a fényt, most pedig még fényesebbnek látom azt. Az élet olyan helyzetbe hozhat, amit nem tudsz kontrollálni. Minden okkal történik. Talán nem akarunk átélni ezt-azt, de a rossz dolgoknak is megvan a maguk oka, és talán még jót is tesznek. Csak rajtunk múlik, hogyan reagálunk ezekre a szituációkra” – mondta az Arsenal trénere, amikor a Manchester City elleni 5-0-ás vereségről kérdezték.

A spanyol szakember hisz abban, hogy az ötgólos vereségnek meg kellett történnie, és végül rá, a klubra és a játékosokra is jó hatással lehet hosszú távon.

Az Arsenal katasztrofális kezdése után – a Brentfordtól, a Chelsea-től és a Manchester Citytől is úgy kapott ki, hogy nem szerzett gólt – valamelyest javított az összképen, hogy a 4. fordulóban végre megszerezte első győzelmét. Igaz, a másik 0 pontos gárda, az újonc Norwich City ellen győzött 1-0-ra. Az „ágyúsok” szombaton a Burnley vendégeként szerepelnek, a mérkőzést a tabella 16. helyéről várják.