Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolországba tart az olasz válogatott kiválósága – sajtóhír

Helyi beszámolók szerint az olasz válogatott aktuális klubcsapatánál bizonytalan sorsú támadója iránt spanyol csapat mutat érdeklődést…

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

A Tuttosport információi szerint a Torino csapatának lejáró szerződésű támadója, Andrea Belotti megszerzése iránt a spanyol élvonalbeli Sevilla gárdája érdeklődik.

A 27 esztendős gólfelelős klubváltása körül évek óta pletykálnak, de már hat éve erősíti a szebb napokat is látott “bikákat”. Belotti a 2016-2017-es szezon során 26 gólt szerzett, és egy csapásra számtalan európai topcsapat figyelmét vonta magára, azonban azt követő két idényben együttesen sem ért el ennyi találatot (10 és 15), a 2019-2020-as kiírást pedig bár ígéretesen kezdte, a kényszerszünet által keresztül húzott bajnoki szezont végül 16 találattal fejezte be. Az elmúlt idényben 35 fellépésén 13 gólt szállított a bajnokságban, és az olasz sajtó szerint eljött számára az idő, hogy igazi nagy csapatban próbálja ki magát, átigazolására azonban eddig idén nyáron sem került sor.

Belotti góllal kezdte az idei szezont is, egyenlített az Atalanta elleni szezonnyitón, azonban csapata 2-1-es vereséget szenvedett hazai környezetben a bergamóiak ellen.