Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Félelmetes csatárai nélkül a Milan a Juventus ellen

Az olasz bajnokság (Serie A) vasárnap esti rangadóját megelőző sajtótájékoztatóján a Rossoneri vezetőedzője megerősítette, hogy két nagy nevű csatára nélkül lesznek kénytelenek kiállni a torinói gigász elleni rangadóra…

 

Az új szezont háromból három győzelemmel kezdő AC Milan mestere, Stefano Pioli a szombati sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy a hétközi BL-meccset is kihagyó Zlatan Ibrahimovic mellett a derékfájdalmakkal küzdő Olivier Giroud sem lesz bevethető a Juventus elleni rangadón.

Így tulajdonképpen a Rossoneri a két legnagyobb nevű támadója nélkül lesz kénytelen kiállni a rekordbajnok ellen. A veterán Ibra a tavaly januári visszatérése óta 37 bajnokin lépett pályára és 25 gólt lőtt, az elmúlt szezonban 19 meccsen 15 alkalommal volt eredményes, és az idei egyetlen fellépésén is betalált, de a jövő hónapban már a 40. (!) születésnapját ünneplő svéd klasszis egyre többször bajlódik sérüléssel.

A nála öt évvel fiatalabb Giroud a Milan színeiben már a felkészülési mérkőzéseken is remek formában teljesített, és legutóbb a Cagliari elleni, 4-1-es siker során kétszer is eredményes tudott lenni. Már csak ezért is komoly érvágás volt a közelmúltbeli pozitív koronavírus-tesztje, ám a válogatott szünet miatt nem kellett klubmeccset kihagyni, mostani sérülése miatt viszont egy időre biztosan kiesett.