Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: ijesztő sérülést szenvedett a Fiorentina karmestere

Az olasz bajnokság (Serie A) elmúlt fordulójában súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a Fiorentina kiválósága, aki azonban saját elmondása szerint jól érzi magát…

(Photo by Getty Images)

Az új szezont nagyszerűen kezdő, és az elmúlt hétvégén újabb győzelmet arató Fiorentina csapatának Európa-bajnok karmestere, Gaetano Castrovilli a Genoa elleni idegenbeli mérkőzésen a vizes talajon kontrollálatlanul neki csúszott a kapufának, jókora riadalmat okozva ezzel a jelenlévőknek.

Castrovillit a helyi kórházba szállították, a röntgenvizsgálat pedig szerencsére nem mutatott ki bordatörést. A középpályás ennek ellenére a kórházban töltötte az éjszakát – számolt be róla a Corriere dello Sport.

“Külön köszönet mindenkinek, aki gondolt rám és üzent nekem. Nagyon sokan aggódnak értem. Egyelőre kivizsgáláson veszek részt, alig várom, hogy hazatérhessek Firenzébe. Nem tudom, hogy mennyi időt vesz igénybe a felépülésem, de azon leszek, hogy mielőbb visszatérhessek még erősebben” – tette hozzá a csapata idei összes meccsén pályára lépő 24 éves középpályás.

A Fiorentina négy forduló alatt három győzelem jóvoltából kilenc pontot szerzett, a soron következő fordulóban pedig a címvédő Inter együttesét láthatják vendégül – bizonyosan Castrovilli nélkül.