Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Uzuni: “Még soha nem lőttem hat gólt”

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar bajnok Ferencváros együttese 9-0-s győzelemmel jutott tovább a MOL Magyar Kupában a megye I-es Hatvannal szemben…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Ferencváros hőse egyértelműen a hatgólos albán támadó, Myrto Uzuni volt, aki saját bevallása szerint még sosem szerzett ennyi gólt egy mérkőzésen:

“Természetesen ez egy nagyon fontos meccs volt számomra. Még soha nem szereztem hat gólt egy mérkőzésen, rengeteget dolgoztam érte. Nem számít, hogy a Betis, a Leverkusen vagy a Hatvan az ellenfél, mindig a maximumot próbálom kiadni magamból. Nagyon boldog vagyok a győzelem miatt, és természetesen a góljaimnak is örülök.”

Az első húsz-huszonöt perccel nem voltam teljesen megelégedve, nem vittünk annyi erőt a játékba, amennyit elvártam volna. Az első gól után viszont szerintem kiszolgáltuk a szurkolókat ezzel a nagy arányú győzelemmel, úgyhogy összességében jó meccset játszottunk” – tette hozzá a mérkőzés kapcsán Peter Stöger, a Fradi vezetőedzője.

Időközben az is eldőlt, hogy a zöld-fehérek a Magyar Kupa 4. fordulójában a szintén megye I-es Tököl otthonába látogatnak bő egy hónap múlva.