Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnok középpályással erősítene a Marseille! – sajtóhír

A Calciomercato.com beszámolója alapján a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille szívesen soraiban tudná az AS Roma mellőzött középpályását, Steven Nzonzit…

Kikerült az AS Roma keretéből a francia válogatott tagjaként 2018-ban világbajnoki címet ünneplő Steven Nzonzi, aki az elmúlt két idényben kölcsönben futballozott. Először a Galatasarayhoz, majd a Rennes-hez került a rutinos középpályás. A Calciomercato úgy tudja, a szezont jól kezdő Marseille szeretné szerződtetni a januári átigazolási időszak folyamán. Szerződése 2022 nyarán lejár a ‘farkasokkal’. 

Steven Nzonzit 2018 nyarán a Sevillától igazolta le az Roma közel 27 millió euróért. Bár a 2018/2019-es idényben a francia játékos egyértelműen a fővárosi csapat alapember volt, ennek ellenére a következő kiírásban kölcsönbe került. Nzonzi 39 tétmérkőzésen húzhatta fel magára az olasz együttes mezét, aki egyébként korábban megfordult a Premier League-ben is. Először a Blackburnt, majd a Stoke Cityt erősítette, manapság már egyik klub sem tagja az élvonalnak.