Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a klublegenda üzent – ‘Xavi készen áll a feladatra’!

A még mindig aktív Andrés Iniesta szavaira vélhetően nem egy ember figyel majd oda Barcelonában, különösen úgy, hogy a Vissel Kobe klasszisa egy korábbi közönség-kedvenc kinevezése mellett érvelt. 

Az FC Barcelona legendás játékosa, Andrés Iniesta a goal.com-nak adott legutóbbi interjújában a barcelonai edzőkérdésről is megosztotta véleményét, támogatva korábbi harcostársa, Xavi visszatérését.

“Hogy el tudom-e képzelni Xavit a Barca vezetőedzőjeként? Természetesen igen! Arra készül, hogy egy napon a Barca edzője legyen, ezért tanul, ezért képzi magát. Azt hiszem, most már készen is állna a feladatra!” – fogalmazott Iniesta, aki esetleges saját, jövőbeni visszatéréséről is beszélt.

“Xavi és én imádjuk a Barcát! Egy napon szeretnénk visszatérni, de hogy mikor is jön el ennek az ideje, nem tudni!” – így a 37 esztendős karmester.

“Most még a futballra koncentrálok, de tudom, hogy ennek egyszer vége lesz. A futball az életem, nem tudnék elszakadni tőle. Érdekel az edzősködés, lassan el kell kezdenem készülnöm rá! Egyelőre a jövőmet illet konkrétumokról felesleges lenne beszélnünk, de azt tudom, hogy ha lehetőségem lesz visszatérni a Barcához, azonnal élni fogok vele!” – jegyezte még meg Iniesta.